Melinda Jansson

Det här är super coolt! ^_^

Det här är super coolt! ^_^

Ok, jag är lite barnsligt glad över det här, men jag upptäckte precis när jag sökte på Google att jag är på första sidan om man söker på interaktionsdesign! 😀 (klicka på bilden för en stor bild!) Visst, längst ner på sidan, men det räknas ändå!

Nu är det bara, så vitt jag vet Sverige, Danmark och Tyskland som brukar stava interaktionsdesign med ett “k” och sökresultaten på google kan vara geografiskt fixerade, men jag tycker ändå att det är himla coolt och kommer att spendera resten av dagen otroligt glad över detta. 🙂 Detta betyder tyvärr också att det inte talas så mycket om interaktionsdesign som jag hade hoppats och visar på att vi fortfarande har långt kvar innan alla som borde veta vad det är, gör det, speciellt i en så pass IT stark region som Skåne.

Men, men, detta är lika kul för mig som när Googles Street View bil var parkerad utanför min hembys snabbköp i somras. Jepp, väldigt nördigt, men vi har alla nått vi tycker är speciellt. 😀 Naturligtvis kunde jag inte låta bli att kolla i och runt bilen lite. De hade halva bilen fylld med datorer som var kopplade till kameran på taket och kameran hade långt fler kameror än vad jag trodde den skulle ha. Kamerabollen är långt högre upp än vad street view bilderna ser ut att vara tagna från, eller va tycker ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *