Melinda Jansson

Varför standardinstallationer är bra

Varför standardinstallationer är bra

Varför standardinstallationer är bra

56376-1368537296745
För många spenderar för mycket pengar på att programmera om saker från standarden bara för att, istället för att jobba med dem som de är och bara gör om utseendet.

Här är några anledningar till att standardinstallationer är bra:

Billigare
De kostar inget eller mindre att producera då allt finns i grundpaketet.

Kompatibilitet
Standardmoduler är ofta utförligt testade till att fungera med grundstommen så du har mindre buggar och problem. Dessutom blir det mindre problem när ut uppdaterar grundstommen till den senaste versionen, då standardmoduler oftast släpper uppdateringar samtidigt och du riskerar mindre buggar i dessa uppdateringar då utvecklar ofta jobbar i samarbete med de som utvecklar grundstommen.

Snabbare uppbyggnad
Det går snabbare att bygga upp produkten med standardmoduler då de ofta fungerar på en gång utan att man behöver använda så mycket tid till att modifiera dem.

Snabbare buggfixar
Standarddelar har fler användare som hittar och rapporterar buggar i systemet. Om man har en stor användarbas så hittar man lättare fler buggar och ofta repareras buggarna snabbt.

Fördelar med att inte följa standard
Det finns förstås fördelar med att inte följa standard t.ex man kan ändra utseende och funktion precis som man vill ha det, betalar man för något så kan man lägga andra krav på producenten. Det finns fördelar, men vissa glömmer att kolla vad som kommer som standard och betalar med både tid och pengar för en funktion som de kanske inte känt de behövde om de vetat vad grundfunktionen redan erbjöd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *