Melinda Jansson

Om Mig

Att växa upp sidanom havet, nära till både natur och storstäder i nordväst skåne var underbart. Det var nära till allt man skulle kunna vilja kunna hitta på och turismen i området gjorde att man fick träffa många spännande personer. Jag har seglat sedan jag var 6 år gammal och när vinden är rätt och tiden tillåter, kan man fortfarande hitta mig i min jolle, ute på en våg någonstans.

När det finns möjlighet brukar jag hålla workshops, föreläsningar eller diskussioner om allt från teckning till interaktionsdesign på olika konferenser och festivaler. Jag har alltid känt väldigt starkt att det är viktigt att dela med sig av sin kunskap och även stötta andra, det kommer alltid tillbaka på ett sätt eller annat. Än så länge har jag bla. varit på Helsingborgsfestivalen, Geek Girl Meet Up, olika ungdomsgårdar, men även konferenser i Irland och Sverige. Om du vill att jag kommer och föreläser hos er, så skicka mig ett mail!

Jag är väldigt nyfiken av mig, vilket har lett till både många brända fingrar, men även fantastiska äventyr. Ett exempel på detta är hur jag fick ett jobberbjudande i Irland medan jag var där på semester och detta resulterade i nästan 3 år av fantastiska upplevelser och resulterade även till att jag träffade min sambo. Det är även den här nyfikenheten som fick mig att välja att studera kommunikation och informatik. Båda inriktningarna har att göra med hur vi, människor, upplever något, i ena fallet datorer i det andra andra människor.

Om man frågar mina vänner och bekanta att beskriva mig hade de sagt att jag är väldigt kreativ, nyfiken, engagerad och har en otrolig energi nivå.

Följ mig på twitter: @MelindaJansson

Besök mig på LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *